Over ons

Welkom bij Storybook Celebrations. Wij verzorgen gekostumeerd entertainment van de hoogste kwaliteit door heel Nederland voor bijna elke gelegenheid. We doen er alles aan om de magie van sprookjes levend te houden bij jong en oud. Onze betoverende karakters zorgen voor verwondering en twinkelende ogen vanaf het moment dat zij binnenkomen, doordat aan ieder detail is gedacht. We verzekeren u van een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen. Graag laten we u kennis maken met de performers die er alles aan doen om uw sprookje werkelijkheid te doen worden. Met heel veel trots inspireren zijn anderen en creëren ze onbetaalbare herinneringen.

Esmee

Esmee van Rhee

In 2015 is Esmee van Rhee, nu 24 jaar oud, gestart met een eigen bedrijf om van haar passie haar werk te maken. Storybook Celebrations, toen nog bekend onder de naam Onvergetelijke Prinsessenfeestjes, is hier het resultaat van. Naast het volgen van een sportopleiding en de opleiding Psychologie is Esmee altijd al bezig geweest met acteren, dansen en het entertainen van jong en oud. Gedurende 5 jaar acteerde, presenteerde en danste zij als entertainer in attractiepark Slagharen en werkte zij als entertainer en sport- en spelleider op verschillende vakantieparken in binnen- en buitenland. Het betoveren van kinderen is iets dat haar echt gelukkig maakt en waar ze dan ook mee verder wilde. Ze is gedreven, enthousiast, creatief en bovenal dol op sprookjes. Raponsje is het karakter waar Esmee zich het beste mee kan identificeren. Naast dat ze in karakter erg op elkaar lijken, zijn ze ook beide niet bang voor nieuwe uitdagingen. De beroemde spreuk, ‘if you can dream it, you can do it’, heeft Esmee altijd kracht gegeven. Net als Raponsje had zij namelijk een droom en die is met Storybook Celebrations nu eindelijk uitgekomen. Samen met haar bedrijf heeft zij maar een doel: het creëren van een ware betovering voor iedereen!

Lisa

Lisa de Graaf

Lisa de Graaf is 17 jaar en een van de vaste performers van Storybook Celebrations. Via haar eigen bedrijfje en liefde voor kinderen en entertainment is ze bij het team gekomen. ‘Volg je droom’ is haar favoriete uitspraak, en dit is ook wat zij gedaan heeft. De magie van sprookjes op deze manier naar iedereen toe te kunnen brengen is namelijk een droom die werkelijkheid is geworden. Van jongs af aan was zij namelijk al dol op sprookjes en het imiteren van de karakters. Prinses Anna is het karakter waar Lisa zich het meeste mee kan identificeren. Niet enkel om het spontane en leuke karakter van de prinses en het delen van dezelfde haarkleur, maar met name door de optimistische kijk op het leven van deze prinses. Prinses Anna lijkt haar een goed rolmodel voor kinderen en dit is ook wat zij voor de kinderen wil zijn.

Lotte

Lotte Witteman

Lotte Witteman is 20 jaar en ook een van de vaste performers van Storybook Celebrations. Haar enige echte passie is optreden en ze geniet er ontzettend van om hiermee een lach op het gezicht van mensen te toveren. Een groot hart voor kinderen heeft Lotte altijd al gehad en daarom is ze naast de Musical Academie een opleiding tot onderwijs assistent gaan volgen. Als onderwijs assistent is Lotte inmiddels al afgestudeerd en naar verwachting studeert ze dit jaar af aan de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) als musical artiest. Naast haar studie geeft ze dansles aan kinderen op verschillende basisscholen verspreid door Nederland. Lotte is als performer bij het team gekomen, omdat ze binnen dit werk hij twee passies kan combineren, het werken met kinderen en optreden. Ze tovert met heel veel plezier en liefde een lach op het gezicht van ieder kind, en natuurlijk ook op het gezicht van hun ouders. Haar favoriete karakter is de kleine zeemeermin, en dat omdat ze dol is op haar rode haren, nieuwsgierige karakter en eigenlijk wilde ze stiekem zelf ook altijd al heel graag een zeemeermin zijn.

Sarra

Sarra van de Zande

Sarra is 24 jaar en woonachtig in België. Ze versterkt het team dan ook om met name om de kinderen in het zuiden van Nederland en natuurlijk België te betoveren. Ze is dol op reizen en door het reizen is ze gepassioneerd geraakt in het leren van talen. Momenteel studeert ze dan ook voor leerkracht taal. Eerder studeerde zij al toegepaste psychologie. Naast haar studie geeft ze ook al les aan kinderen van alle leeftijden, zowel op de basisschool als op het voortgezet onderwijs. Ze heeft altijd al ontzettend graag met kinderen gewerkt en is daarom ook dol op het werk als entertainers. Kinderen zien stralen als zij de hun favoriete sprookjeskarakters ontmoeten, is het mooiste dat er is volgens Sarra. Je laat echt dromen uitkomen en wie wil dat nou niet? Oog voor detail vindt ze erg belangrijk en daarom doet ze er ook alles aan om de sprookjes zo realistisch mogelijk te vertalen naar de echte wereld. Prinses Belle is haar favoriete karakter. Ze bewondert Belle, doordat zij innerlijk verkoos boven uiterlijk en voor anderen opkomt. Dit vindt Sarra zelf ook erg belangrijk. Daarnaast delen ze een passie voor lezen en leren en zijn ze beide dol op het ontdekken van nieuwe dingen.

Er was eens 1

Er was Eens

Sinds kort werkt Storybook Celebrations samen met Er Was Eens onder leiding van Kayleigh Tofield en Chayenne de Theije. Er Was Eens is gevestigd in Zeeland en zij verzorgen al voor meer dan 4 jaar het beste entertainment in het zuiden van Nederland. Ook deze ervaren performers kunt u tegenkomen op uw feest.

Er was eens 2