Evenementen

Wilt u graag een unieke en magische ervaring voor uw bezoekers of gasten. Boek dan onze karakters voor een betoverende ontmoeting op locatie. U kan de ontmoeting vormen naar uw wensen. Voor een overzicht van de bij ons te boeken karakter klikt u hier.  Wij zijn te boeken voor ontmoetingen op evenementen, bij winkelcentra, schaatsbanen, tuincentra en meer. Indien gewenst kan u naast de ontmoeting een magische show boeken. Onze karakters geven eerst een op maat gemaakte interactieve show van 20 – 30 minuten en zullen na afloop uitgebreid de tijd nemen om met iedereen op de foto te gaan. Let op! Audiovisuele apparatuur is niet bij een boeking inbegrepen.

Meets and Greets

Een magische ontmoeting bestaat uit het maken van foto’s op locatie met de door u gekozen karakters. U kiest zelf de tijdsduur. De karakters zullen de tijd nemen voor iedereen. Na het maken van foto’s zullen zij, indien er nog tijd is, vrij rondlopen. U kan deze ontmoeting naar eigen wensen magischer maken met onze extra’s. We kunnen op locatie ook een ‘fotostand’ creëren (zie extra’s). Hieronder treft u een kort overzicht van de meest geboekte extra’s om. U kan ook eens kijken onder losse activiteiten op onze pagina voor nog meer mogelijkheden. Deze vindt u hier.

 • Achtergrond – we brengen een professionele achtergrond mee in het thema van de karakters.
 • Fotograaf – zorg ervoor dat iedereen verzekerd is van een magische foto met onze professionele fotograaf. De foto’s zullen wij binnen 2 weken beschikbaar stellen via onze website.
 • Fotostand – Fotograaf + achtergrond + fotoprinter (mensen kies hun foto en krijgen deze direct mee)
 • Show of sing a long – Voorafgaand aan de ontmoetingen geven onze performers een interactieve show of sing a long.  Zie shows onderaan deze pagina voor een uitgebreide toelichting.
 • Handtekeningenkaartjes – Onze karakters zullen kaartjes met een foto van hen voorzien van handtekeningen en aan iedereen meegeven.
 • Minidisco – Onze karakters laten de kinderen 15 – 20 minuten dansen en zingen op de leukste liedjes.
 • Voorlezen – laat de karakters hun verhaal op interactieve wijze vertellen alvorens zij met iedereen op de foto gaan.
 • Glittertattoos – Zowel onze karakters als begeleiders kunnen de kinderen voorzien van een mooie glittertattoo. Let op! Het zetten van een glittertattoo kost ongeveer 2 minuten per kind.
 • Schminken – Het is mogelijk om schminkers mee te laten komen met de karakters. Onze karakters schminken niet zelf!
 • Lakeien – Laat de ontmoeting begeleiding door onze lakeien volledig in pak.
 • Kidsclub – De performer doet twee dansjes met de kinderen. Vervolgens doen ze een leuk actief spel gevolgd door een knutselactiviteit in thema. Ze sluiten af met een dans (maximaal 15 kinderen per performer + assistent).
Shows

Licht, Camera, Actie! Boek bij ons een interactieve show om uw gasten of bezoekers een dag te geven om nooit te vergeten. Speciaal voor u schrijven we een interactieve show op maat vol dans, zang, spelletjes en humor. De karakters zullen u meenemen op een magisch avontuur. Dit kan binnen een bepaald thema als carnaval, sinterklaas of kerst, maar dit is niet noodzakelijk. U bent zelf vrij om het thema, de karakters en de duur van de show te kiezen. Voor een complete ervaring raden we u aan de show te combineren met een meet and greet na afloop. Zo kan iedereen ook met de karakters op de foto. Voor velen een droom die werkelijkheid wordt. De mogelijkheden voor een meet and greet kan u bovenaan deze pagina vinden

U bent volledig vrij om de show in te vullen naar eigen wensen. Voordat u contact met ons opneemt is het handig de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1: Kies de karakters. Al onze karakters kan u hier bekijken.
Stap 2: Kies de tijdsduur. Hoe lang wilt u dat de show duurt? We raden 20 – 30 minuten aan.
Stap 3: Heeft u voorkeur voor een thema/onderwerp en verdere specifieke wensen betreft de invulling?
Stap 4: Kies uw extra’s. Deze vindt u hieronder.
Stap 5: Neem contact met ons op. Wij zullen de show op maat schrijven en met uw afspraken maken over de benodigdheden. Let op! Audiovisuele apparatuur zit niet standaard bij de prijs inbegrepen. Wij kunnen dit tegen betaling uiteraard voor u regelen, maar dit mag u natuurlijk ook zelf doen.

Extra’s

 • Meet and Greet na afloop van de show – Geef uw gasten of bezoekers de mogelijkheid om de karakters te ontmoeten voor de door u gewenste tijd.
 • Lakeien/begeleiders – voor het begeleiden van de show en meet and greet.
 • Apparatuur – We gaan ervan uit de het podium en de audivisuele apparatuur (headsets etc.)  aanwezig zijn, maar indien nodig kunnen wij deze voorzien.
 • Handtekeningenkaartjes – deze kunnen na afloop meegeven worden.
Prijzen & boeken

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een ontmoeting en/of show met onze karakters boeken? Neem bij voorkeur per e-mail of via het contactformulier op de site contact met ons op. Deze vindt u hier. Laat ons in uw bericht weten wat uw wensen zijn en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Na het contact ontvangt u van ons een persoonlijke offerte.

Let op onze meet & greets zijn met name geschikt voor particulieren. Heeft u iets te vieren en wilt u graag de karakters ontmoeten? Kijk dan naar onze mogelijkheden voor een kinderfeestje. Deze vindt u hier