Losse Activiteiten

Het is bij Storybook Celebrations ook mogelijk om losse activiteiten zonder karakters te boeken als (extra) kinderanimatie op uw feest of evenement. We hebben ervaren en getrainde entertainers die de leukste activiteiten kunnen verzorgen. Deze losse activiteiten zijn ook te boeken in combinatie met een ontmoeting of show van onze karakters. U kiest zelf te tijdsduur van de activiteiten en het aantal entertainers. We bieden de volgende mogelijkheden aan voor entertainment:

  • Glittertattoos – onze entertainers zetten de mooiste glittertattoos me keuze uit de mooiste kleuren en figuren
  • Schminken – onze professionele schminksters maken de mooiste creaties. Er is bijna niets dat zij niet kunnen. (Let op: onze karakters schminken niet. Het is dus niet mogelijk om een prinses te laten schminken i.v.m. de kostuums).
  • Minidisco – Onze enthousiaste dansers leren de kinderen dansen als echter sterren op meer dan 50 verschillende bekende en onbekende kinderliedjes.
  • Voorlezen – Onze karakters komen graag hun mooie verhalen vertellen aan de jonge gasten. Dit doen zij natuurlijk op een interactieve manier. Bijvoorbeeld in uw winkel, de bibliotheek of op een evenement.
  • Meeleeftheater – Onze leuke en grappige typetjes nemen de kinderen mee op avontuur in een interactief verhaal. Het is ontzettend leuk om dit te combineren met een minidisco achteraf. Meeleeftheater neemt ongeveer 20 tot 30 minuten in beslag.
  • Knutselen – Onze creatieve entertainers organiseren al jaren knutselochtenden en middagen voor kinderen van alle leeftijden. Samen kunnen zijn de mooiste knutsels in thema maken.
  • Sporten spelactiviteiten – Onze ervaren en opgeleide sport- en spelleiders vinden het ontzettend leuk om activiteiten te bedenken en begeleiden voor kinderen van alle leeftijden.
  • Kidsclub – De performer doet een of twee dansen met de kinderen, vervolgens doen ze een leuk actief spel, daarna gaan ze knutselen en ze sluiten af met een dans. (Maximaal 15 kinderen per performer en de minimale 60 tot 75 minuten).
Prijzen en Boeken

Alle prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de tijdsduur en het aantal kinderen. Wilt u een of meerdere activiteiten boeken? Neem dan telefonisch contact met ons op of via het contactformulier op onze site. Deze vindt u hier. Samen bespreken we de mogelijkheden en kosten.

Wilt u losse activiteiten boeken in combinatie met een ontmoeting met of show van onze karakters/prinsessen? Laat dan aan ons weten welke karakters u wilt boeken en voor hoe lang en laat ons weten welke losse activiteiten u hierbij als extra wenst. U kunt dit telefonisch met ons bespreken, per e-mail of via het contactformulier op onze site. Deze vindt u hier.