Shows

Licht, Camera, Actie! Boek bij ons een interactieve show om uw gasten of bezoekers een dag te geven om nooit te vergeten. Speciaal voor u schrijven we een interactieve show op maat vol dans, zang, spelletjes en humor. De karakters zullen u meenemen op een magisch avontuur. Dit kan binnen een bepaald thema als carnaval, sinterklaas of kerst, maar dit is niet noodzakelijk. U bent zelf vrij om het thema, de karakters en de duur van de show te kiezen. Voor een complete ervaring raden we u aan de show te combineren met een meet and greet na afloop. Zo geeft u iedereen de gelegenheid om met hun favoriete karakters op de foto te gaan en een praatje te maken. De droom van ieder kind.

Mogelijkheden

U bent volledig vrij om de show in te vullen naar eigen wensen. Voor ons is alles mogelijk. Voordat u contact met ons opneemt is het handig de volgende stappen te doorlopen:

Stap 1: Kies de karakters. Al onze karakters kunt u hier bekijken.
Stap 2: Kies de tijdsduur. Hoe lang wilt u dat de show duurt?
Stap 3: Kies een thema of onderwerp.
Stap 4: Kies uw extra’s. Deze vindt u hieronder.
Stap 5: Neem contact met ons op. Wij zullen de show op maat schrijven en met uw afspraken maken over de benodigdheden.

Extra’s
  • Meet and Greet na afloop van de show – Geef uw gasten of bezoekers de mogelijkheid om de karakters te ontmoeten voor de door u gewenste tijd.
  • Lakeien/begeleiders – voor het begeleiden van de show en meet and greet.
  • Apparatuur – We gaan ervan uit de het podium en de benodigde apparatuur aanwezig zijn, maar indien nodig kunnen wij deze voorzien.
  • Handtekeningenkaartjes – deze kunnen uitgedeeld worden of ter plekke worden gesigneerd.
  • Schminkster of glittertatoos – extra vermaak voor de jonge gasten.
Prijzen en Boeken

Prijzen voor een show zijn op aanvraag en volledig afhankelijk van uw wensen. Neem telefonisch contact met ons op, per e-mail of via het contactformulier op de site. Deze vindt u hier. Samen zullen we uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Naderhand ontvangt u een persoonlijke offerte.