Meet and Greets

Wilt u graag een unieke en magische ervaring voor uw bezoekers of gasten. Boek dan nu onze karakters voor een betoverende ontmoeting op locatie. U kunt de ontmoeting zelf zo magisch maken als u maar wilt. We komen onder andere langs bij: bedrijven, campings, (kerst)markten, instellingen, hotels, scholen, winkels en natuurlijk op evenementen. Voor een overzicht van de bij ons te boeken karakter klikt u hier. 

Mogelijkheden

De standaard ontmoeting bestaat uit het maken van foto’s op locatie met de door u gekozen karakters voor de door u gewenste tijdsduur. De karakters zullen de tijd nemen voor iedereen en ervoor zorgen dat zij al hun vragen kunnen stellen. Na het maken van foto’s zullen zij vrij rondlopen. U kunt deze ontmoeting zelf aankleden met extra activiteiten. Hieronder treft u een kort overzicht van de meest geboekte activiteiten en extra’s om uw Meet and Greet nog magischer te maken. U kunt ook een kijkje nemen onder losse activiteiten op onze pagina voor nog meer ideeën en mogelijkheden. Deze vindt u hier.

  • Een gethematiseerde interactieve show of sing a long voorafgaand aan de ontmoeting. Zie ook show onder het kopje mogelijkheden op onze site.
  • Handtekeningenkaartjes – Onze karakters zullen persoonlijke kaartjes voorzien van handtekeningen en uitdelen aan de haasten. De kaartjes worden door ons voorzien.
  • Minidisco – Onze karakters laten de kinderen 30 minuten dansen en zingen op de leukste liedjes.
  • Voorlezen – laat de karakters hun verhaal op interactieve wijze vertellen.
  • Glittertattoos – Zowel onze karakters als begeleiders kunnen de kinderen voorzien van een mooie glittertattoo.
  • Schminken – Het is mogelijk om schminkers mee te laten komen met de karakters.
  • Lakeien – Laat de ontmoeting begeleiding door onze lakeien volledig in pak.
  • Fotograaf – Boek een fotograaf om ieder magisch moment vast te leggen. De foto’s zullen wij publiceren op facebook, zodat ieder zijn foto terug kan vinden.
  • Kidsclub – De performer doet een of twee dansen met de kinderen, vervolgens doen ze een leuk actief spel, daarna gaan ze knutselen en ze sluiten af met een dans. (Maximaal 15 kinderen per performer en de minimale 60 tot 75 minuten).
Prijzen & Boeken

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een ontmoeting met onze karakters boeken voor uw bezoekers of gasten? Neem dan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de site contact met ons op. Deze vindt u hier. Laat ons in uw bericht weten wat uw wensen zijn en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Na het contact ontvangt u van ons een persoonlijke offerte.

Let op onze meet & greets zijn met name geschikt voor particulieren. Heeft u iets te vieren en wilt u graag de karakters ontmoeten? Kijk dan naar onze mogelijkheden voor een kinderfeestje. Deze vindt u hier